Дайте енергия на бизнеса си!

Дайте енергия на бизнеса си с етикетни и графични принтери на OKI

Разнообразете своите услуги, предлагайки малки тиражи и персонализиране за успешен бизнес!

Какви стъпки могат да предприемат доставчиците на печатни услуги, за да останат печеливши и да защитят бъдещето си?

Разнообразете бизнеса си, предлагайки нови услуги, включително персонализиране (дори от 1 бройка), печат в бяло или спот ​​гланц, използвайки 5 цвята. Печатайте върху разнообразни медии, включително за декорация на дрехи и промоционални стоки, етикетиране, канцеларски материали и опаковки, всичко по заявка. Възможностите са безкрайни в замяна на малка инвестиция. 

Дайте енергия на бизнеса си с принтери OKI

Печеливш трансферен печат 

Персонализирани продукти/тениски, отпечатани на принтерите за цифров печат на OKI. Рентабилна и по-гъвкава алтернатива на директния печат върху текстил.

Индивидуални етикети в 4 или 5 цвята

Персонализирайте етикети за бутилки, хранителни добавки, крафт бира или енергийни напитки, отпечатани на принтерите за етикети Pro Series на OKI. Решение за ефектни етикети по заявка на клиента.

Дойпак опаковки по поръчка

Заявете торбичка, табелка за врата или дойпак опаковка, персонализирани, като използвате принтерите от серия Pro9000 на OKI. Те предлагат уникален CMYK + бял цвят или прозрачен гланц върху разнообразни носители.

Посрещнете променящите се изисквания на клиентите и пазарните тенденции, като използвате решенията на OKI. Заменете традиционните процеси на печат, които отнемат време и са скъпи.

Привличайте нови клиенти като предложите нови услуги с малък обем и висок марж. Технологиите на OKI ви дават нови възможности за приходи. 


Термо трансфер с бял цвят – текстил и мърчандайзинг

От тениски и облекла до керамика, пластмаса и метали. Персонализирайте дизайни върху широка гама от носители. Pro8432WT и Pro9541WT на OKI предоставят декорации с висока плътност и бял слой върху прозрачни и цветни материали.

Термотрансфер върху текстил с принтер на OKI с бял тонер
Печат на етикети с принтер на OKI с бял тонер

Печат на етикети в 4 или 5 цвята

Принтерите за етикети Pro1040 и Pro1050 на OKI са идеални за печат с високо качество до 8000 етикета дневно. Това ги превръща в идеалната инвестиция за доставчиците на печатни услуги. Pro1050 печата в пет цвята (CMYK+бял), предлагайки гъвкавост за отпечатване на бяло върху прозрачни, цветни или етикети с метален ефект. Произвеждайте разнообразие от водоусточиви, химически и UV етикети.

Производство и печат на опаковки в 5 цвята с малък тираж

Pro9541 и Pro9542 на OKI предлагат възможност за печат върху голямо разнообразие от медии. Предложте нови услуги и увеличете маржовете си, като се обърнете към бързо развиващите се пазари на опаковки и персонализиране с нискотиражен печат.

Печат върху опаковки с принтер на OKI с бял тонер

Печат върху дойпак опаковки

Дойпак опаковките се произвеждат в различни размери и материали. Те намират приложение в пакетирането на разнообразие от продукти като чай, кафе, пудри, гелове, ядки, бонбони, семена, био продукти, храни за домашни любимци и др. Предпочитани са пред стандартните опаковки поради атрактивния им дизайн. Освен това позволяват на продукта да запази своите качества дори след отварянето, благодарение на „ципа“ в горната част.

Може да отпечатате дизайни директно върху дойпак опаковката с цветните принтери на OKI от серията Pro 9 и да създадете персонализирани опаковки за нуждите на Вашия бизнес.


Препоръки на клиенти, които вече печелят с OKI 

OKI помага на доставчиците на печатни услуги да разширят портфолиото си. Технологията на OKI отговоря на променящите се изисквания на клиентите и пазарните тенденции. Работата не изсиква допълнителни специализирани умения, а разходите и времето са сведени до минимум. С малка предварителна инвестиция OKI улеснява достъпа до нови клиенти и пазари, осигурявайки допълнителна възможност за приходи. Подходящи сфери, на които можете да предложите услугата са търговия на дребно, козметика, производство на вино, кафе, чай и крафт бира, хранителни добавки. А също и при създаване на мърчандайз стоки за събития.

Велосипедист с тениска, разпечатана чрез термотрансфер с принтер на OKI с бял тонер

Bike Park Szwajcaria & TT Magic

OKI и TT Magic помогнаха на Bike Park Szwajcaria, набирайки средства чрез създаване и продажба на суичъри, тениски и стоки. Уникалните дизайни бяха създадени и принтирани на OKI Pro8432WT (CMY+White) – цифров принтер за трансферен печат. Всички събрани приходи бяха предвидени за разходите по поддръжка на велосипедния парк.

Печат на опаковки за чай с принтер на OKI с бял тонер

TeaClub – вносител и търговец на чай

Семейната компания за внос на чай TeaClub наблюдава нарастващо търсене на персонализирани продукти. Инвестирайки в 5-цветния принтер за етикети Pro1050 на OKI, TeaClub има гъвкавостта да отпечатва свои собствени етикети, както и да се адаптира към разнообразните предпочитания на потребителите.

Цифров медиен транфер в бяло върху текстил, пластмасат и метали с принер OKI

Digi Print – Доставчик на печатни услуги 

Digi Print предоставя печатни услуги в района на Южен Тирол, Италия повече от 30 години. Наблюдава се увеличение на заявките за специализирани покрития и цветове върху разнообразни носители. С използването на 5-цветния принтер OKI помогна на Digi Print да премине от скъпи и продължителни процеси на печат към нови и опростени такива.

Термотрансфер върху текстил с принтер на OKI с бял тонер

Sweet Tees and more – доставчик на услуги за термотрансферен и ситопечат

Мърчандайзинг компанията Sweet Tees and more трансформира бизнеса си с OKI. Принтера за цифров печат на термотрансферна медия с бял тонер е печеливша и бърза алтернатива на ситопечата и директния печат върху текстил.

Печат на етикети за вино с принтер на OKI с бял тонер

Grafiche Morbegnesi – Агенция за дизайн от висок клас и доставчик на печатни услуги

Grafiche Morbegnesi разчиташе на външен доставчик за печат на етикети, което води до дълги срокове за доставка. Инвестирането в цветен етикетен принтер с 5 цвята Pro1050 на OKI позволи на агенцията да намали разходите за печат, да увеличи приходите чрез достъп до нови пазари като значително съкрати времето за доставка от един месец на само два дни.

Печат на етикети за вино с принтер на OKI с бял тонер

Tipografia Tozzi – Агенция за дизайн и печат

Специализирайки в дизайна и печата на материали за визуални комуникации в магазина, Tipografia Tozzi отбеляза ръст в поръчките на дребно. Те инвестираха в 5-цветния принтер на OKI, за да допълнят съществуващия UV ситопечат и да откликнат  на нарастващото търсене на печат в бяло.


Подкрепете бъдещето на вашия бизнес

Решенията на OKI за доставчици на печатни услуги са проектирани да допълват съществуващите технологии, позволявайки им да приемат по-малки, но по-печеливши поръчки. Предложете на клиентите си нови услуги, включително персонализиране, печат в бяло, спот гланц и 5 цвята върху разнообразие от носители.



Оценете статията

Rating: 1 out of 5.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Вашият коментар