История на успеха – Diet Food печатат върху дойпак с OKI Pro9542dn

Дойпак опаковка отпечатана с принтера OKI Pro9542 CMYK+White
Diet-Food, производител на органични храни в Полша

Diet-Food извървя дълъг път докато се установи като вносител и износител на плодове и зеленчуци. Компанията пуска собствен бранд здравословни храни през 2013. В момента е един от най-големите производители на органични храни в Полша.

Поради трудния, скъп и негъвкав процес на етикетиране бизнесът се нуждаеше от по-добро решение за отпечатване на дизайни върху дойпак опаковките си.

С нарастването на обема на работа на Diet-Food, нараснаха и очакванията на клиентите за персонализирани дойпак опаковки, които да задоволят техните изисквания. В началото Diet-Food брандираха дойпак опаковките си с предварително отпечатани етикети, но това се оказа нерентабилно. Diet-Food поръчваше голямо количество етикети с различни дизайни за дойпак опаковки от печатница. Този скъп и продължителен процес принуждава компанията да поръчва минимални производствени количества. Също така Diet-Food нямаше възможността да прави промени на дизайна на етикета, непосредствено преди отпечатване. Компанията беше в търсене на решение, което да оптимизира процеса на пакетиране и етикиране на дойпак опаковките. Diet-Food избра принтера OKI Pro 9542, който печата директно върху опаковката, включително и върху дойпак стоящи пликове (паучове).

Партньорът на OKI, Poligrafia Lowicz инсталира принтерът Pro9542 и осигури нужното обучение. Разходите за печат на етикети за дойпак опаковки на Diet-Food намаляха. Компанията вече може да отпечата точния обем дойпак пликове с желания дизайн, от които се нуждае. Това прави процеса бърз и рентабилен, както и благоприятен към околната среда. Възможността за печат CMYK+White даде на Diet-Food повече свобода на креативността, а на продуктовата гама – премиум усещане. 

Инсталирането на принтера на OKI доведе и до спестяване на време и разходи до 20%. В резултат на това компанията може да предложи по-ниски цени и да изпълни клиентски поръчки с по-малък тираж за по-кратко време.

Майкъл Шафарц, съсобственик на Diet-Food

,,Технологията на OKI за директен печат върху дойпак опаковка ни позволи да развием бизнеса си по-бързо и да откликнем по-добре на нуждите на нашите клиенти. Ние препоръчваме принтера на OKI Pro9542. Тази инвестиция ни даде гъвкавостта да произвеждаме наши собствени дойпак опаковки, което направи нашата компания много по-независима.‘‘
Майкъл Шафарз, ко-собственик, Diet-Food

Принтерът на OKI дава възможност на Diet-Food да произвежда собствени дойпак опаковки бързо и рентабилно, както за техните продукти, така и за клиентите им.

Повече детайли за отпечатването на дойпак опаковките можете да намерите в следното видео:



Оценете статията

Rating: 1 out of 5.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Вашият коментар