Актуално портфолио

Започни с най-полезното за теб:


Управлението на мобилни и IoT устройства (MDM) на SOTI помага на бизнесите да намерят индивидуално решение с неограничени възможности.

ITAMS е решение за оптимизация процеса на дигитализиране на документите, в съответствие с индивидуалните нужди на даден клиент. Изградените софтуерни решения са гъвкави и уникални.

Решение за автоматично етикиране на Toshiba включва апликатор за етикети и индустриален баркод принтер на Toshiba от серията B-EX4. В комбинация те създават ефективно и надеждно решение, което спестява разходи и е подходящо за редица приложения и сектори.

ID-Store е софтуерно решение, което опростява управлението на логистиката, доставките и складовите наличности в търговията на дребно. Това е приложение, с което да обработвате стоки и да управлявате инвентара и електронните документи в магазина.

Решение за персонализиране на опаковки, дойпакове, картички и термотрансфер върху текстил, дърво, метал и много други, включващо принтерите на OKI от серията Pro9 (CMYK+W). Те са незаменим помощник при поръчки в малки тиражи и необходимост от честа смяна в дизайна.

Print Fleet е система за отдалечено наблюдение и съпорт на мултифункционални устройства и принтери на всички производители, мрежови и локални такива, намиращи се в различни локации и мрежи.

Принтерите на OKI от серията Pro10 в комбинация с решенията на Labelmate се превръщат в незаменимо дуо. По този начин може да използвате пълния потенциал на тези цветни етикетни принтери. Ако към тях добавите и апликатор APLEX4 на Toshiba, получавате силно оръжие за всеки бизнес в 3 лесни стъпки – печат, навиване и автоматично залепване.

AMTEK предоставя цялостно решение, което се адаптира към бизнеса на клиента чрез автоматите за получаване, предаване на пратки и извършване на покупки. С тях спестявате време на клиентите си, разширявате възможностите им за взимане на поръчка удобно и сигурно и повишавате удовлетвореността им. От своя страна бизнесите оптимизират разходите си и повишават както приходите си, така и броя клиенти.
Демо център за демонстрация на продукти и решения за Вас и Вашите клиенти

Лазерно гравиране на клавиатури (кирилизиране или индивидуален дизайн) и други елементи върху различни повърхности

Печат на етикети на място при нас (Print Service Provider) – моно и цветни

Доставка на етикети спрямо изискванията на клиента Ви

Отдаване машини и баркод принтери под наем с цена на страница и/или на етикет

Гаранционно, следгаранционно и разширено сервизно обслужване; отдалечено наблюдение и съпорт; инсталация, конфигурация и др.