Как Promart Design разшири портфолиото си с OKI Pro8432WT и Pro9541WT?

Promart Design предлага широка гама от персонализирани инструменти за писане още от 1976 г. Бизнесът се гордее с високото качество и изявения италиански стил на своите продукти. Promart Design се нуждаеше от решение, с което да посрещне нарастващото търсене на персонализирани продукти в малки тиражи.

Лого Promart Design

OKI съдейства на Promart Design да добави нискотиражни услуги за печат към своето впечатляващо портфолио от персонализирани стоки.

Promart Design се старае да задоволи изискванията на клиентите и да подобри качеството на своите продукти и услуги. Намира решение за допълнителен поток от приходи, предлагайки персонализирани поръчки в малки тиражи. За целта им бе нужен принтер за дигитален печат, който ще направи печатът в малки тиражи печеливш за бизнеса.

По препоръка на партньора на OKI, Shock Line, Promart Design инсталира принтерите на OKI за дигитален трансфер с бял тонер, Pro8432WT (CMY+White) и Pro9541WT (CMYK+White), което направи бързо и рентабилно изпълнението на персонализирани поръчки върху почти всеки тип и цвят повърхност (текстил, керамика, метал, дърво и др.), включително тъмна.

Promart Design може също да произвежда дигитални трансфери, използвайки Pro9541WT на OKI с хибридна технология DIGISERI, съчетавайки качеството на ситопечат с удобството на дигиталния трансферен печат върху различни медии, включително найлон, чанти, тениски и тефтери.

„Използвайки принтерите за дигитален медиен трансфер с бял тонер на OKI, можем да персонализираме всичко, например чанти и тениски, дори в ограничени количества, включително отделни артикули, което е невъзможно с други технологии.“
Марио Бетучи, собственик на Promart Design
Марио Бетучи, собственик на Promart Design

Вижте какво споделя Марио Бетучи, собственик на Promart Design, за работата с принтерите OKI и как помогнаха на Promart Design да отговори на нуждите на своите клиенти с по-голяма скорост, качество и гъвкавост.Оценете статията

Rating: 1 out of 5.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s