Как Breezemount спестява 136 часа при отстраняване на неизправности и диагностика на мобилни устройства?

Breezemount спестява 136 часа при отстраняване на неизправности и диагностика на мобилни устройства със SOTI MobiControl

Breezemount се разрасна, за да се превърне в един от водещите фирми, доставящи до дома чрез екип от двама човека в Обединеното кралство и Ирландия с над 100 превозни средства. Основана в средата на 90-те години на миналия век, Breezemount изпълнява повече от един милион доставки всяка година с цялостна услуга, предлагана на техните клиенти, включително проследяване в реално време, надеждно съхранение на стока и грижа за текущите клиенти. Наред с изпълнението на доставките, Breezemount се разшири, за да включи складове и складови услуги. Компанията предоставя своите услуги седем дни в седмицата, 362 дни в годината, предоставяйки на клиентите избор, който винаги отговаря на техните нужди.

Лого Breezemount

Предизвикателството

Със SOTI MobiControl, Breezemount вече е в състояние да отстранява дистанционно всички проблеми с устройствата

С голям автопарк и нарастващо търсене на услугите им, Breezemount скоро осъзнаха, че съществуващата инфраструктура за мобилни устройства вече не е подходяща за работата. Шофьорите редовно се сблъскват с проблеми, включително заснемане на подписи на клиенти в момента на доставка, както и гарантиране, че те са ePOD съвместими с данните, които събират на своите устройства. Те също така се сблъскаха със значително предизвикателство с липсата на гъвкавост при часовите диапазони за доставка, причинявайки прекъсване на графиците за доставка, които клиентите очакват.

Решението

Със SOTI MobiControl, Breezemount вече е в състояние да отстранява дистанционно всички проблеми с устройствата, които шофьорите използват. Освен това оперативните мениджъри могат:

  • да дават на шофьорите точно време, кога устройствата трябва да бъдат презаредени
  • да ги предупреждават, ако устройствата им трябва да бъдат върнати в централния офис
  • да проследяват устройства, за да осигурят пълна видимост на своя автопарк
  • да ограничат достъпа до приложения на всяко устройство, за да помогнат намаляване на разходите и подобряване на производителността.

Breezemount също оптимизира административния процес със SOTI MobiControl, намалявайки броя на електронните таблици, които използва.

Резултатите

Breezemount спести до 136 часа време за отстраняване на неизправности и диагностика на проблеми с мобилните си устройства, както и за добавяне на нови устройства за максимум 10 минути. Услугата за доставка до дома, която Breezemount предоставя, е значително подобрена и нейните шофьори вече са постоянно информирани за най-новите маршрути за доставка. Клиентското изживяване е значително подобрено и събирането на клиентски данни при доставката вече е по-сигурно и точно.

Breezemount спести до 136 часа време за отстраняване на неизправности и диагностика на проблеми с мобилните си устройства

Гарет Пари, Breezemount

Ръководител на отдел ИТ и подобряване на бизнеса

„С цялостното решение на SOTI нашите шофьори са напълно свързани с информацията, от която се нуждаят на място. Това гарантира, че нашите клиенти получават най-доброто изживяване при доставка. SOTI изигра критична роля, като ни помогна да подобрим нашите операции.“


Оценете статията

Rating: 1 out of 5.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Как SOTI MobiControl поддържа превозните средства на службата за пожарна безопасност в Мемфис 24/7/365?

Обръщайки внимание на обществената безопасност в град Мемфис, се отделя особено внимание на службата за пожарна безопасност. От службата се…

Прочети повече

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s